P-Syketalo - Lämmin ja välittävä ilmapiiri!

YHTEYSTIEDOT

P-Syketalo Pensionaatti Oy
Rimpiläntie 12,
41370 Kuusa
puh. 044 729 1881
Sähköposti p-syketalo@p-syketalo.fi

Henkilökuntamme sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@p-syketalo.fi

Pippa Bavard, Tj, Ohjaus puh. 044 729 1882

Jakke Bavard, Hpj, Hallinto, puh. 044 729 1885

Marjaana Hopeakoski, Vastaava Sairaanhoitaja, puh. 044 729 1884

Ohjaajat numerosta 044 729 1881

Henkilökunta kasvaa toiminnan edettäessä perustiimin ympärillä. Henkilöstö on mitoitettu läänihallituksen ohjeiden mukaan. Se on joustava, luotettava ja sitoutunut tehtäväänsä kohentamaan asukkaiden elämän laatua. Henkilökuntaa on palkattu riittävästi hoitamaan 3-vuorotyötä. Henkilöstö ohjataan turvaamaan asukkaiden hyvinvointia, jolloin asiakkaat saadaan sopeutumaan uuteen rauhallisen ympäristöön ja hallitsemaan omaa elämäänsä arvokaasti, kunnioitettuina henkilöinä ja pysymään pois sairaalasta.

Sijainti

Toimitalo on entinen Torikan kyläkoulu, joka sijaitsee Laukaan Kuusassa, Keiteleen alasulun läheisyydessä, Vatiajärven maisemassa, Laukaan ja Suolahden noin puolessa välissä, lähellä entinen Peuramäen Portti. P-Syketalo sijaitsee 34 km Jyväskylästä.

Vatia järven ympäristö tarjoaa luonnon vaihtelevuuta ja vaihto-ehtoja sängyssä olemiselle. Sellaiset lähimahdollisuudet kuin Perungan Korsumuseo ja kylpylähotelli, Äänekosken Keilahalli, Varjolan tila, Keiteleen kanava, musiikkifestivaalit kuten Keitele Jazz ja Laukaan John Smith Rock Festival , Saraakallio, Puustellin työkylä, Kihveli soikoon kierrokset tarjotaan asukkaille.


Klikkaa pieniä kuvia nähdäksesi ne isompana.