P-Syketalo - Lämmin ja välittävä ilmapiiri!

ASUMINEN

P-Syketalo tarjoaa asunnot ja toimintaa 16 henkilölle.

Kiinteistö on noin 1100 neliötä, josta asukkaiden majoittumiselle on rakennettu 15 neliön modernit, sprinklatut huoneet. Yhteisiä tiloja on 500 neliötä. Ulkona on 120 neliön piharakennus, 50 neliön kesäterassi, kota ja 70 neliön eläintalli.

P-Syketalon toiminta on joustavaa, kustannustietoista ja siksi tehokasta tilaajille. P-Syketalo tarjoaa ohjauksellista hoivapalvelua kuntouttavalla työotteella naisille ja miehille.

Asukkaat asuvat huoneissa, jotka on sisustettu yksilöllisesti ja kodinomaisesti.

Turvallisuus

P-Syketalo on vuonna 1930 rakennettu kivitalo kahden hehtaarin pihassa, joka sijaitsee 23 hehtaarin tilalla. Talo on peruskorjattu sopivaksi toiminnalle syksyllä 2007, jonka jälkeen edelleen parannettu vuonna 2009.

Henkilökunta on läsnä ympärivuorokauden kolmessa vuorossa, yövalvonta on tehokkaasti järjestetty.

P-Syketalolla on pelastus- ja turvallisuussuunnitelmat, jotka Terveys-, Rakennus-, Palo- ja pelastusviranomaiset ovat hyväksyneet vuoden 2007 lopussa.

P-Syketalo noudattaa lakipykälää 700/2006, joka tuli voimaan 1.6.2007. Täten tupakointi on ehdottomasti kielletty rakennuksessa

P-Syketalossa on hälytysjärjestelmä, palovaroittimet, sammutusjärjestelmä ja automaattinen savunpoistojärjestelmä. Kaksoishälytysjärjestelmä on suoraan yhteydessä Keski-Suomen Hätäkeskukseen. Lisäksi talossa on tallentavia turvakameroita, ovihälyttimet, automaattinen sammutusjärjestelmä ja runsaasti alkusammutuskalustoa.


Klikkaa pieniä kuvia nähdäksesi ne isompana.